Line-up compleet met tributebands Bon Jovi en Deep Purple

Line-up compleet met tributebands Bon Jovi en Deep Purple

Reacties uitgeschakeld voor Line-up compleet met tributebands Bon Jovi en Deep Purple

Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat de Nederlandse Rammstein tributeband Vannstein komt optreden op 29 maart 2014 bij Loonbedrijf de Gorter in Veeningen, kan nu de complete line-up worden gepresenteerd. Ook zijn er optredens te verwachten van de tributebands van Bon Jovi en Deep Purple.
MOR Veeningen banner 2014

BON JOVI
Bad Medicine weet met hun muzikaal getalenteerde bandleden – maar vooral het vocale talent van de zanger als geen ander dicht bij het origineel te komen. Dat heeft men bewezen tijdens de vele shows in Nederland en Duitsland. Door de jury van “The Clash Of The Coverbands” is Bad Medicine niet voor niets uitgeroepen tot de beste Bon Jovi tribute band van Europa! Bad Medicine heeft een top show waarin niet alleen alle bekende oude songs maar ook de nummers van het laatste nieuwe Bon Jovi album gespeeld zullen worden.

DEEP PURPLE
Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering.

Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child in Time. Stormbringer beschikt met het DP repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare ‘Smoke on the Water’.

Een typische Stormbringer set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit ‘Hush’ uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984. Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up ( Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond. Bij Stormbringer is het Deep Purple materiaal in veilige handen en de ongeëvenaarde heroïsche muziek is nog steeds een genot om mee te maken in een uitvoering met de power die was bedoeld toen het werd geschreven. Klassieke rock verdient een klassieke en authentieke tribute, krachtig, ontroerend, verpletterend!

De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

admin

Related Posts

Monsterachtig mooi

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi

Gin Gedonder verzorgt voorprogramma Mooi Wark

Reacties uitgeschakeld voor Gin Gedonder verzorgt voorprogramma Mooi Wark

Volbeatz vervanger Volbeer

Reacties uitgeschakeld voor Volbeatz vervanger Volbeer

Extra muziekavond 29 maart

Reacties uitgeschakeld voor Extra muziekavond 29 maart

Monsters of Rock 2021 gaat niet door

Reacties uitgeschakeld voor Monsters of Rock 2021 gaat niet door

Drie superbands MOR 2017

Reacties uitgeschakeld voor Drie superbands MOR 2017

Programma MOR 30 maart compleet

Reacties uitgeschakeld voor Programma MOR 30 maart compleet

Monsterachtig mooi feestje aan de Bloemberg

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi feestje aan de Bloemberg

Programma MOR 2020 is rond

Reacties uitgeschakeld voor Programma MOR 2020 is rond

Eerste band MOR 2017 bekend

Reacties uitgeschakeld voor Eerste band MOR 2017 bekend

Thin Lizzy tribute Parris geboekt voor M.O.R

Reacties uitgeschakeld voor Thin Lizzy tribute Parris geboekt voor M.O.R

Voorverkoop Monsters of Rock tribute van start

Reacties uitgeschakeld voor Voorverkoop Monsters of Rock tribute van start

Create AccountLog In Your Account