Thin Lizzy tribute Parris geboekt voor M.O.R

Thin Lizzy tribute Parris geboekt voor M.O.R

Reacties uitgeschakeld voor Thin Lizzy tribute Parris geboekt voor M.O.R

ParrisWe kunnen alweer een bandnaam bekend maken. De tweede band die geboekt is voor 28 maart 2015 in Veeningen is The Ultimate Dutch Thin Lizzy Tribute. Zonder enige twijfel is de Ierse Rock Band Thin Lizzy een van de meest prominente bands in het rock genre van de jaren 70. Met de charismatische zanger bassist Philip Parris Lynott als frontman waren zij de eerste die Ierse rock geschiedenis schreven met hun eerste hit Whiskey In The Jar en later The Boys Are Back In Town. Het snelle seks, drugs and rock ‘n’ roll leven had tot gevolg dat op 4 januari 1986 Philip Lynott stierf aan de gevolgen van het jarenlang drug gebruik.

Samen met tijdgenoten Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin en Queen zorgde Thin Lizzy voor de blauwdruk van de rock en hardrock muziek. Deze invloed is nog steeds terug te horen in de hedendaagse muziek van bands zoals Metallica, Bon Jovi, U2 en Iron Maiden, allen bewonderaars van de oude Ierse Rockers.

Parris is een Nederlandse Thin Lizzy Tribute die deze muzikale spirit levend wil houden. Ze onderscheiden zich door een grote hoeveelheid enthousiasme, energie en liefde voor deze muziek. De combinatie van muzikaal vakmanschap en een zanger die boven aan de lijst staat van verboden wapens is inmiddels zeer vruchtbaar gebleken. De Zweedse platen maatschappij Record Heaven benaderde Parris om een bijdrage te leveren aan het in 2001 uitgekomen dubbel album: Tribute to the Black Rose. Deze wereldwijd uitgebrachte release bevat ook bijdragen van leden van Uriah Heep en Bachman Turner Overdrive. Binnenkort wordt ook de derde band bekend gemaakt.

admin

Related Posts

Line-up MOR Veeningen bekend

Reacties uitgeschakeld voor Line-up MOR Veeningen bekend

Monsterachtig mooi feestje aan de Bloemberg

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi feestje aan de Bloemberg

Monsters of Rock 2020 gaat niet door

Reacties uitgeschakeld voor Monsters of Rock 2020 gaat niet door

Line-up compleet met tributebands Bon Jovi en Deep Purple

Reacties uitgeschakeld voor Line-up compleet met tributebands Bon Jovi en Deep Purple

Voorverkoop MOR Veeningen begonnen

Reacties uitgeschakeld voor Voorverkoop MOR Veeningen begonnen

Lummeldagen komen er aan

Reacties uitgeschakeld voor Lummeldagen komen er aan

Derde band is Volbeat

Reacties uitgeschakeld voor Derde band is Volbeat

Eerste band Iron Maiden tribute

Reacties uitgeschakeld voor Eerste band Iron Maiden tribute

Monsterachtig mooi

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi

Volbeatz vervanger Volbeer

Reacties uitgeschakeld voor Volbeatz vervanger Volbeer

Monsters of Rock Veeningen voor de tiende keer op rij

Reacties uitgeschakeld voor Monsters of Rock Veeningen voor de tiende keer op rij

Extra muziekavond 29 maart

Reacties uitgeschakeld voor Extra muziekavond 29 maart

Create AccountLog In Your Account