Line-up MOR Veeningen bekend

De line-up voor Tribute to Monsters of Rock Veeningen op zaterdag 26 maart 2016 is bekend. In de enorme schuur bij Loonbedrijf de Gorter spelen deze avond tributebands van Guns N’Roses, U2 en Van Halen. Met het contracteren van deze drie bands denkt de organisatie Stichting De Wiek Actief een geweldig programma te hebben staan.

‘We staan altijd open voor suggesties, en hebben ook dit keer weer geluisterd naar wat onze bezoekers graag willen zien en horen. Neem nou de Guns N’ Roses band, zij stonden in 2013 hier ook al. Op hun optreden hebben we zoveel positieve reacties gehad, dat we besloten hebben om deze band opnieuw uit te nodigen. De U2 Tribute is ook niet helemaal onbekend in de regio. Voor wie het zich nog kan herinneren. Tien jaar geleden speelden ze in de sporthal in De Wijk. (Wiepofestival) Als er een band altijd te sprake komt bij het ophalen van herinneringen uit deze periode, wordt altijd deze U2 band als eerste genoemd vanwege de authentieke sound en sfeer die ze wisten te creëren aldus de organisatie. ‘We gaan het straks zien en horen of deze magie nog steeds aanwezig is’.