Drie superbands MOR 2017

Drie superbands MOR 2017

Reacties uitgeschakeld voor Drie superbands MOR 2017


De namen van de bands die op zaterdag 25 maart 2017 gaan optreden in Veeningen zijn bekend. Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn er optredens van AC/DC (Bon Scotch) Live (Dolphins Cry) en Motorhead (Snaggletooth) De voorverkoop is op 1 februari op verschillende plaatsen van start gegaan.

De ‘Oldtimerock concerten’ beter bekend als ‘feest bij Loonbedrijf de Gorter of ‘feest bij Theo in de schuur’ zijn geliefd vanwege de gemoedelijke en laagdrempelige sfeer. Voorgaande jaren werden op deze ‘heilige grond’ al reünieconcerten gegeven door Frankenstein en Elise. Hier kwamen vele honderden muziekliefhebbers en feestgangers op af.

Stichting de Wiek Actief bestaande uit Johan Takens en Benny Spin organiseert hier voor de achtste keer op rij een zgn. Monsters of Rock. ‘We vinden het zelf nog steeds bijzonder om dit te mogen organiseren’ vertelt Benny Spin, eigenaar van Artiestenburo Bemo Entertainment. ‘Het is elke keer een feestje. Veel bekende en vrolijke gezichten die je eens per jaar tegen komt. De meesten komen hier puur voor de sfeer en gezelligheid. Hebben ze de hele avond staan praten met vrienden en bekenden, en van de optredens weinig meegekregen. Anderen daarentegen komen puur voor de bands die hier optreden. Met het contracteren van deze drie bands denkt de organisatie Stichting De Wiek Actief een geweldig programma te hebben staan. ‘We staan altijd open voor suggesties, en hebben ook dit keer weer geluisterd naar wat onze bezoekers graag willen zien en horen.

Stuk voor stuk zijn het bands die musiceren nog tot kunst hebben verheven, en voornemens zijn om er een mooi en stevig spektakelstuk van te maken. Takens: ‘Dit feestje leeft hier echt in de regio. Ook buitenstaanders kijken zich vaak de ogen uit. Elk jaar komt hier een busje vol oude rockers uit de buurt van Utrecht naar toe. Vinden ze prachtig, zo gemoedelijk als het er hier aan toe gaat.

Dergelijke feesten op platteland, gewoon bij de boer op het erf dat kennen ze daar helemaal niet. Het is soms net een reünie van oude vrienden, familie en bekenden. Mensen die je vroeger veelvuldig tegenkwam in het uitgaanscircuit maar het nu te druk hebben met de carrière of het gezin. De brave huisvader, stoere motorrijder , suffige boekhouder, fraaie doktersassistente, robuuste bouwvakker of gewiekste advocaat die een stevig stukje rockmuziek niet schuwen staan vooraan bij het podium naast elkaar uit hun dak te gaan. Een mooi gezicht. Ook de vrijwilligers die ons helpen met opbouwen en opruimen vinden het super om te helpen. Ze weten precies wat er van hun verwacht wordt. Het is hele sfeertje, met elkaar iets neer zetten. En de bezoekers een leuke avond bezorgen daar doen we het voor met elkaar’.

Omdat er drie bands spelen op een avond, begint het programma meestal op tijd. De eerste band zal rond 21.00 uur gaan spelen. Spin: ‘Op tijd beginnen, op tijd klaar is het motto. Onze doelgroep: de ietwat ‘oudere jongeren’ zeg maar houden zeker van een feestje, maar dat hoeft doorgaans niet meer tot diep in de nacht’. Kaarten zijn te koop in de voorverkoop of op de avond zelf. De schuur is open vanaf 19.30 uur.

admin

Related Posts

AC/DC Tribute speelt in Oosteinde

Reacties uitgeschakeld voor AC/DC Tribute speelt in Oosteinde

Elise eerste band 30 maart 2019

Reacties uitgeschakeld voor Elise eerste band 30 maart 2019

Elise in het Dorpshuis in Linde

Reacties uitgeschakeld voor Elise in het Dorpshuis in Linde

Programma MOR 2020 is rond

Reacties uitgeschakeld voor Programma MOR 2020 is rond

Volbeatz vervanger Volbeer

Reacties uitgeschakeld voor Volbeatz vervanger Volbeer

Monsterachtig mooi feest

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi feest

Monsterachtig mooi

Reacties uitgeschakeld voor Monsterachtig mooi

Programma MOR 30 maart compleet

Reacties uitgeschakeld voor Programma MOR 30 maart compleet

Derde band is Volbeat

Reacties uitgeschakeld voor Derde band is Volbeat

Monsters of Rock 2021 gaat niet door

Reacties uitgeschakeld voor Monsters of Rock 2021 gaat niet door

Line-up MOR Veeningen bekend

Reacties uitgeschakeld voor Line-up MOR Veeningen bekend

Gin Gedonder verzorgt voorprogramma Mooi Wark

Reacties uitgeschakeld voor Gin Gedonder verzorgt voorprogramma Mooi Wark

Create AccountLog In Your Account