Liveopnames / Bootlegs dorpshuis Ruinerwold

Live concert opnames van vele bekende bands uit de jaren 70/80 opgenomen in dorpshuis Ruinerwold van o.a Herman Brood, Normaal, Gruppo Sportivo, New Adventures, Bintangs, Vitesse, Powerplay, Accept eva. aanrader voor wie op zoek is naar goede live opnames.


Jurassic Park

Het huidige muzikale project van Berthus 'Mr. Frankenstein" Westerhuis. Zijn hobby band Jurassic Park.


weblog-dewolden

Volg de laatste, actuele nieuwtjes, weetjes, ditjes, datjes verhalen, recensies etc. over de dorpen in De Wolden voortaan op een website. Weblog De Wolden altijd anders!


Weblog Jan Wessels

Jan Wessels is fan van de band Frankenstein. Op zijn weblog staan interessante nieuwsfeiten, geschiedenis, foto's en bio's m.b.t deze roemruchte band.


Bemo Entertainment

Op zoek naar passend amusement voor uw feest? Stop maar met zoeken! Want bij Bemo Entertainment bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een bijzonder groot aanbod aan artiesten, bands en ‘special’ acts.

 

Normaal Coverband

Zin in een onvervalst Boerenrock feest? Daar hoort natuurlijk Boerenrockmuziek bij. Onvervalste Normaal covers gespeeld door een band vol energie, uitstraling en klasse. Boek ze nu! De enige echte Normaal Coverband.

 

Breakdown Partyband

Breakdown Partyband is een jonge energieke en goed verzorgde coverband. De vier bandleden van Breakdown hebben allemaal veel ervaring opgedaan in verschillende bands/orkesten in het cover circuit, en hebben de afgelopen jaren op vele plaatsen in heel Nederland gespeeld. 


Disco Eldorado

De Eldorado drive-in Show is geschikt voor elk feest. (Van Bruiloften, tot personeels avonden, buurt/dorpsfeesten etc.) En bijzonder allround in de muziekkeuze.Van 'Bauer tot Borsato' van 'Hazes tot The Stones’. En natuurlijk voor een onvervalste Oldtime Rock avond!

 

Feestband Misse Varve

Liever geen bandje op het feest, die als een stelletje zandzakken, in hun dagelijkse kloffie op het podium staan. En plichtsgetrouw de setlijst afwerken! Komt dat mooi even uit!

Misse Varve is een vrolijke feestband die niet stil staat.

 

Boerenrockavond

Geen zin in een house, disco of tupperware party maar gewoon een avond ‘lekker knallen’ met ouderwets goede muziek?. VariŽrend van Normaal, Jovink, Mooi Wark, Jammer eva. Kortom een gewone Boerenrockavond, voor boeren, burgers en ‘buutenluu’.


Typetjes Makelaar

Typetjesmakelaar het juiste adres voor, gekke, maffe, opmerkelijke, lachwekkende,  stoere, amicale, ordinaire, stuntelende, bizarre, vreemde, grappige, stijlvolle, rare en bijzondere Typetjes.