site stats


Hier vindt je informatie over 'Oldtime Rock' concerten, locaties en kaartverkoop. Houdt het nieuws op deze site, daarom goed in de gaten. 


Succesvolle reŁnie Elise 

Nadat vorig jaar Frankenstein al kwam, zag en overwon, was het zaterdag rockband Elise die een succesvolle reŁnie hield aan de Bloemberg. De schuren van loonbedrijf de Gorter waren deze avond omgedoopt tot rockarena. Door menig rockliefhebber  inmiddels al bestempeld als heilige grond. Een half jaar voorbereiding en repeteren kwamen tot ontlading op het podium in een spetterende Oldtimerock show. Vele honderden bezoekers, overwegend dertig en veertig plussers en ouder hadden een geweldige avond. Lees meer

bekijk alle foto's 

Foto's Ton Valk


  


                                                                          

ReŁnie rockband Elise na ruim 18 jaar weer bijeen ([februari, 2011]

Gitarist Jannes ontbreekt foto:BS

Vorig jaar waren ze Ė de ex muzikanten van rockband Elise - allemaal present bij de eenmalige reŁnie van hardrockband Frankenstein in Veeningen. Ze kwamen en zagen dat het goed was. ‘Het begon weer te kriebelen’. En als er dan toch een reŁnie van Elise moest komen, dan maar op een soortgelijke manier. ‘Groots en met veel bombarie’. Inmiddels is de kogel door de kerk. De datum is bepaald op zaterdag 16 april. Wederom bij Loonbedrijf Theo de Gorter in Veeningen/de Stapel. Door rockliefhebbers al bestempeld als heilige grond.

Lees complete verhaal weblog-dewolden.nl


Ga naar Elise Hyves site