Monsterachtig mooi

Het was weer een prachtig feestje, met lekkere (rock) muziek, goede sfeer en gezellig mensen. Iedereen die er bij was, of er aan mee heeft gewerkt super bedankt en tot volgend jaar. Datum: zaterdag 31 maart 2018.

Drie superbands MOR 2017


De namen van de bands die op zaterdag 25 maart 2017 gaan optreden in Veeningen zijn bekend. Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn er optredens van AC/DC (Bon Scotch) Live (Dolphins Cry) en Motorhead (Snaggletooth) De voorverkoop is op 1 februari op verschillende plaatsen van start gegaan. Lees verder

Eerste band MOR 2017 bekend

De eerste band die we bekend maken voor MOR Veeningen 25 maart is AC/DC Tribute performed by Bon Scotch. Binnenkort worden ook de andere 2 bands bekend gemaakt. Hou deze site en onze facebook pagina in de gaten.

AC/DC Tribute speelt in Oosteinde

poster ACDC.inddOp zaterdag 30 januari gaat het dak er af bij café Oosteinde aan de Wolddijk 70 in Ruinerwold. Hier speelt deze avond de AC/DC tributeband High Voltage. Aanvang 21.00 uur. Let op als je niets wilt missen: de band begint om 22.00 uur te spelen. Entree €7,50.

Line-up MOR Veeningen bekend

De line-up voor Tribute to Monsters of Rock Veeningen op zaterdag 26 maart 2016 is bekend. In de enorme schuur bij Loonbedrijf de Gorter spelen deze avond tributebands van Guns N’Roses, U2 en Van Halen. Met het contracteren van deze drie bands denkt de organisatie Stichting De Wiek Actief een geweldig programma te hebben staan. Lees verder