Iron Maiden

Harris is een Iron Maiden tributeband uit het zuiden van Nederland. Harris speelt sinds enige jaren de zalen in de Benelux plat. Het dak er af! De band ontleent haar naam een Steve Harris, bassist van Iron Maiden. De bandleden hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen.

Welke rocker is er niet opgegroeid met muziek van Iron Maiden! Dit geldt ook de voor de mannen van Iron Maiden Tribute Harris. En zo geschiedde het tijdens een repetitie dat er just for kicks eens een nummer van Maiden werd ingezet. Er gingen enkele repetities overheen en telkens weer kwam die behoefte om weer eens een nummer van Maiden in te zetten. En dat smaakte elke keer naar meer! De beer was los zo gezegd! Dit resulteerde uiteindelijk in Harris. Voor wie de mannen al eens aan het werk heeft gezien, zal het geen verrassing zijn dat bij Harris het dak er af zal gaan. Het is weliswaar een nieuwe weg die de heren bewandelen maar na zoveel jaren met elkaar te spelen kan het niet anders dan dat deze band een statement gaat maken in tributeland.

De band speelt alle bekende krakers en klassiekers van Maiden. Variërend van Prowler, Run to the Hills, Fear of the Dark, To Tame a Land, Iron Maiden, Wasted Years, The Clairvoyant tot The Ides of March, Murders in the Rue Morgue, Children of the Damned, Flight of Icarus, Die with your, The Trooper, Two Minutes to Midnight, Wrathchild, Killers, The Number of the Beast, Hallowed Be Thy Name, The Prisoner, 22 Acacia Avenue, Where Eagles Dare en Powerslave.

Wilt u meer informatie over deze Tribute Band?