Kiss

In tegenstelling tot andere reguliere coverbands biedt de Kiss Tribute hun publiek een spectaculaire show. Opgericht in januari van 2011 door 4 ex-leden van andere Kiss Tribute Bands, o.a. Starchild. Kiss Lickss weet precies die herkenbare jaren 70 Kiss sound live te produceren. Dit is 100% glamrock. De shows kenmerken zich door bombastische energie, gecombineerde special effects, bloed & vuurspugen, CO2, een prachtig groot flashing Kiss logo en een jaren 70 Marshall Backline.

Deze Kiss tribute band heeft een geweldige frontman in Mauri Oliver, ex-lead zanger van Kiss Tribute Starchild. De band presenteert zichzelf in Kiss make-up en authentieke Kiss kostuums.

Het repetoire van de Kiss Tribute bevat songs uit het gehele oeuvre van de band. Alle era’s komen aan bod zoals de bekende jaren 70 hits t/m bekende nummers zoals “I was made for lovin’ you” & “Sure Know Something” en songs van de laatste release van Kiss uit 2010, Sonic Boom.

De bassist van de band werd Nationaal bekend door zijn hoofdrol in het RTL4 programma “Help Mijn Man Heeft een Hobby”. Dit programma werd uitgezonden in 2008, 2009 & 2010 en behaalde een miljoenen publiek.

In 2011 werkte de band samen met Marco Borsato & Veronica Magazine voor de “Heroes” foto serie. Een fundraiser initiatief voor Stichting KIKA. De Kiss Tribute is een echte “KISS ALIKE” met een onverslaanbare formule die uw publiek een avond garandeert die ze niet snel zullen vergeten!

Wilt u meer informatie over deze Kiss Tribute Band?