Police

Synchronicity a tribute to the Police, is een Nederlandse band die de tijden van The Police weer doet herleven..met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen. De stem van Bert is nauwelijks van die van the Police voorman Sting te onderscheiden. Bert heeft ook niet voor niets al menig lokale soundmix show gewonnen met zijn vertolking van Message in a Bottle. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist.

Samen met zijn neef Erik, die al van jongs af aan gefascineerd is door het drumspel van Stewart Copeland, vormt hij de motor achter de band. Erik heeft voordat hij begon met Synchronicity zeer veel ervaring opgedaan in professionele top 40 bands. Hij verzorgt ook alle achtergrond zangpartijen.

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen. Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt. De band stond onlangs nog in de finale van de Heineken/buzz tribute tour, waarmee synchronicity nogmaals bewezen heeft bij de top van de Nederland tributebands te horen.

Wilt u meer informatie over deze Tribute Band?