Queen

Met optredens op de Nederlandse Queen fanclubdagen, the International Queen Convention in Wales, the Freddie Mercury Memorial Day in Montreux en voor de derde keer een minitour in IJsland heeft Miracle bewezen tot de beste tribute-bands ter wereld te behoren. Daar is zelfs Queen producer David Richards van overtuigd (“I closed my eyes and thought that it was Queen playing! I was happy they don’t look like Queen. It would have totally freaked me out. Miracle is truly the best cover band I have ever heard!”) en heeft te kennen gegeven graag met Miracle zijn Zwitserse studio in te duiken om nieuw materiaal op te nemen volgens de Queen-traditie.

Peter Freestone, jarenlang de persoonlijke assistent van Freddie Mercury, heeft 380 concerten van Queen meegemaakt. “Now that I’ve seen Miracle I have the feeling I’ve just witnessed the 381st!”

Lovende woorden dus van mensen die het kunnen weten en niet onterecht; Miracle staat voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord. De band speelt de muziek van Queen op onnavolgbare wijze en met een precisie die zijn gelijke niet kent. Geen pruiken, plaksnorren en valse tanden maar een professionele band met een compleet eigen show waar het spelplezier vanaf spat!

Wat velen niet voor mogelijk hielden kan dus wel!!! Miracle bewijst dat keer op keer, show na show.

Wilt u meer informatie over deze Tribute Band?